Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις έντεκα το πρωί έγιναν δύο προσυγκεντρώσεις , η πρώτη έξω από την πρυτανεία του ΑΠΘ, απ όπου ξεκίνησε πορεία των φοιτητών προς το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ η δεύτερη ξεκίνησε από την πλατεία Χημείου, για να καταλήξει, με διαφορά μισής μισής ώρας, στο ίδιο σημείο.https://twitter.com/GiannisArshaky1/status/1372543868059721732?ref_src=twsrc^tfw

Στη συνέχεια ακολούθησε κοινή πορεία στο κέντρο της πόλης, από την πλατεία Αγίας Σοφίας και τις οδούς Τσιμισκή, Ι.Δραγούμη, Αγίου Δημητρίου, Ιασωνίδου και Εγνατία, η οποία κατέληξε στις τρεις το μεσημέρι στο ΑΠΘ στο πλακόστρωτο της πρυτανείας.

Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής

Σημειώνεται πως νωρίτερα , στις δώδεκα το μεσημέρι, στο άγαλμα Βενιζέλου συγκεντρώθηκαν και εκπαιδευτικοί στην ειδική αγωγή, με αιτήματα καλύτερες υποδομές και μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, ενώ πραγματοποίησαν πορεία ως το ΥΜΑΘ.

«Τα ειδικά σχολεία παραμένουν απροστάτευτα και αν συνεχίσουμε έτσι θα θρηνήσουμε και αλλά θύματα» σημείωσαν εκπαιδευτικοί, μέλη των ΕΛΜΕ και του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού και Βοηθητικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Κεντρικής Μακεδονίας.

«Σε κάποια σχολεία έχουν γίνει ελάχιστα τεστ και σε αλλά καθόλου. Πρέπει και εμείς και τα παιδιά να προστατευθούμε. Επίσης είναι δύσκολο για τα παιδιά να φοράνε μάσκα και δεν τη φοράνε. Εμείς δε μπορούμε να κρατήσουμε αποστάσεις από τα παιδιά», εξήγησε σχετικά ο Αθανάσιος Λασιόπουλος, γραμματέας ΣΕΕΠΑ Κεντρικής Μακεδονίας.

Διαβάστε ακόμα

Lockdown - Σταμπουλίδης: Τα ανοίγματα είναι μπροστά μας και τα κλεισίματα πίσω μας

Τσίπρας για πανδημία: Να βγει ο κ. Μητσοτάκης και να πει στον ελληνικό λαό «συμπολίτες μου, αποτύχαμε»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA