Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Τσελέντης για AstraZeneca: Φοβάμαι όσους φοβούνται τον κορονοϊό

O καθηγητής Σεισμολογίας και Διευθυντής του Γεωδυναμικού, Άκης Τσελέντης, άφησε για λίγο τους σεισμούς και ανήρτησε στο Facebook την άποψή του για το θέμα των εμβολίων της AstraZeneca.

Για έναν πόλεμο που έχουν στήσει οι φαρμακευτικές εταιρείες, Moderna και Pfizer, εναντίον της Astrazeneca και του εμβολίου της, κάνει λόγο ο Έλληνας καθηγητής Σεισμολογίας, Άκης Τσελέντης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook .
Μεταξύ άλλων, ανησυχεί για το τι μέλλει γενέσθαι όταν βγει στην αγορά και το εμβόλιο της εξίσου αμερικανικής εταιρείας Johnson & Johnson. 
Όπως δηλώνει και ο ίδιος, δεν φοβάται τον κορονοϊό, όπως δεν φοβάται και τους ιούς της γρίπης. Ωστόσο, ανησυχεί έντονα για τον «καφκικό Πύργο που χτίζεται με απώτερο σκοπό να μας φυλακίσουν». 
Κλείνοντας, ο καθηγητής κατηγορεί τα «διεφθαρμένα και εξαγορασμένα» ΜΜΕ, διότι χάρη σε αυτά «πυροδοτείται η αμφισβήτηση κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου».
Δείτε την πλήρη ανάρτηση του κ. Τσελέντη΅
 
 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ Μια ματιά στο διάγραμμα όπου συγκρίνουμε τις τιμές των εμβολίων μάλλον αρκεί για να καταλάβουμε τον πόλεμο...

Δημοσιεύτηκε από Akis Tselentis στις Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Κορονοϊός