Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεαρή γυναίκα με ειδικές ανάγκες που φιλοξενείται σε ίδρυμα στην Εύβοια, (πρώην Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Εύβοιας), στο Βαθύ Αυλίδας έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από εργαζόμενο του ιδρύματος. 

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, την Τρίτη  ο 51χρονος Χαλκιδέος φύλακας, που εργάζεται πάνω από 20 χρόνια στο συγκεκριμένο Παράρτημα ΑμεΑ Εύβοιας, πιάστηκε από εργαζόμενο σε εσωτερικό χώρο του Παραρτήματος να ασελγεί σε 27χρονη τρόφιμη ΑμεΑ (συγκεκριμένα του έκανε πεοθηλασμό).

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Χαλκίδας και οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 51χρονο, ο οποίος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και ασέλγεια κατ' εξακολούθηση. Δηλαδή ο 51χρονος φέρεται να ασελγούσε για καιρό στην 27χρονη και γίνεται έρευνα αν προέβη σε τέτοιες φρικιαστικές πράξεις και σε βάρος άλλων κοριτσιών - τροφίμων ΑμεΑ του Παραρτήματος.

Ο 51χρονος Χαλκιδέος παραμένει κρατούμενος στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας και αναμένεται να οδηγηθεί στην Ανακρίτρια Χαλκίδας, Κατερίνα Βαλσαμίδη για να απολογηθεί και να αποφασιστεί αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Διαβάστε ακόμα

Βρετανοί επιστήμονες: Η απόφαση να επιτραπούν οι διακοπές στην Ελλάδα έφερε πίσω μεγάλο ιικό φορτίο

Πάτρα: Γυναίκα απειλούσε να αυτοκτονήσει και πετούσε αντικείμενα- Σώθηκε την τελευταία στιγμή

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA