Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα notia.gr, την περασμένη Κυριακή στην Αργυρούπολη δύο άτομα που εμφανίστηκαν σαν αστυνομικοί, επιτέθηκαν σε δύο ανήλικα αδέλφια, την ώρα που κατέβαιναν από το λεωφορείο και τα κατηγόρησαν ότι είχαν βανδαλίσει τα γκράφιτι με ήρωες του 1821 του Εύρυτου.

Μάλιστα όταν εκείνα αρνήθηκαν ότι έχουν σχέση και ζήτησαν από τους άνδρες να τους δείξουν ταυτότητες που να αποδεικνύουν ότι πράγματι είναι αστυνομικοί, το ένα παιδί δέχτηκε επίθεση με γροθιές.

Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου τα δύο ανήλικα αδέλφια συνοδευόμενα από τον πατέρα τους, υπέβαλαν μήνυση.

Ο ένας από τους δύο δράστες ηλικίας 50 ετών συνελήφθη, ενώ ο άλλος που φέρεται ότι γρονθοκόπησε τον ένα αδελφό, δεν έχει εντοπιστεί, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 50χρονος, ο οποίος δεν είναι κάτοικος Αργυρούπολης και φέρεται ότι ανήκει σε γνωστή «ομάδα επιτήρησης» που είχε εμφανιστεί σε παρέλαση του δήμου, κατέθεσε στην αστυνομία ότι βρισκόταν με το άλλο άτομο, στην πόλη, χωρίς την υπόδειξη κανενός, για να προστατεύσουν από βανδαλισμούς τα γκράφιτι του Εύρυτου, μετά την πορεία της Κυριακής.

Τα δύο ανήλικα αδέλφια, ηλικίας 15 και 17 ετών, ήταν μέσα στο λεωφορείο και επέστρεφαν στο σπίτι τους. Όταν κατέβηκαν, επί της λεωφόρου Κύπρου, τους πλησίασαν δύο άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε ένα κόκκινο παλιό αυτοκίνητο.

«Εσείς μουτζουρώσατε τις ζωγραφιές με τους ήρωες του 1821», τα ρώτησαν

«Δεν έχουμε καμία σχέση, εσείς ποιοι είστε», ρώτησαν τα παιδιά

«Αστυνομικοί», απάντησαν εκείνοι

«Δείξτε μας τις ταυτότητες» είπαν τα αδέλφια βλέποντας ότι επιβαίνουν σε ένα αυτοκίνητο που δεν θύμιζε σε τίποτα περιπολικό.

Αμέσως μετά το ένα από τα δύο αδέλφια δέχτηκε επίθεση με μπουνιές. Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν αλλά τα παιδιά είχαν συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου τους.

Διαβάστε Ακόμα:

Καταδίωξη στη Λιοσίων: Ποινική δίωξη στον 18χρονο - Είπε στους αστυνομικούς ότι ήθελε να αυτοκτονήσει

Συνέχεια στο θρίλερ για τον Ευστάθιο Άνθη – Τι λέει ο αδερφός του

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA