Μενού
  • Α-
  • Α+

Άφαντος εδώ και δώδεκα ημέρες είναι ο Στάθης Άνθης, αδελφός του Δημήτρη, ο οποίος συγκλόνισε με τη δημόσια εξομολόγησή του αποκαλύπτοντας ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό ηθοποιό.

Ο Ευστάθιος Άνθης τελευταία φορά εθεάθη στις 8 Μαρτίου στις 5 το πρωί στο ξενοδοχείο Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea και φορούσε ένα κίτρινο φούτερ, τζιν και ανοιχτόχρωμα παπούτσια.

Ο Δημήτρης Άνθης μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για τον αδερφό του. «Αυτό που έχω μάθει, είναι ότι είπε και ο αδερφός μου στην κ. Νικολούλη. Είχε φύγει για διήμερο, την Παρασκευή στις 5 Μαρτίου, εγώ είχα μιλήσει την Πέμπτη, μου είχε πει ότι είναι στρεσαρισμένος με την καραντίνα. Του είχα πει να ηρεμήσει, ότι όλοι είμαστε στην ίδια κατάσταση και να το γυρίσει τούμπα και να το διασκεδάσει. Είχε πάει στο Πλίμουθ, σε έναν φίλο του που είχε γνωρίσει πρόσφατα από το σέρφινγκ» περιγράφει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA