Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο αναπληρωτής γραμματέας του πανελληνίου φαρμακευτικού συλλόγου, Θάνος Κουτσούκης, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», μίλησε για τη «διάθεση» που υπάρχει στον κλάδο απέναντι στο συγκεκριμένο μέτρο της κυβέρνησης.

Όπως υποστήριξε, τα φαρμακεία έχουν δεχθεί μεγάλη πίεση εδώ κι έναν χρόνο από την πανδημία και έχουν «φορτωθεί πολλά πράγματα».

Ο αν. γραμματέας του πανελληνίου φαρμακευτικού συλλόγου ζητά από την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τον τρόπο διάθεσης των τεστ, ρωτά ποια θα είναι η επάρκειά τους, ζητά να διευκρινιστεί εάν αυτά θα γίνονται στα φαρμακεία, κ.ά.

«Οι φαρμακοποιοί δεν προτάσσουν το κέρδος. Τα φαρμακεία δεν θέλουν να πάρουν τα τεστ και δεν θέλουν να τα δώσουν. Αυτή είναι η διάθεση του κλάδου», επισήμανε ο Θάνος Κουτσούκης.

Ωστόσο πρόσθεσε ότι «ο μόνος λόγος που θα μπορούσαμε να πάρουμε τα τεστ είναι για να συμβάλλουμε να περάσει όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτός ο εφιάλτης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA