Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ότι «κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν το κόμμα να μείνει στο 20%, θέλουν να μην ξανακερδίσει τις εκλογές, προκειμένου να υπάρξουν εσωκομματικές εξελίξεις».
Ο Πάνος Σκουρλέτης αποφάσισε να απαντήσει και είπε: «Πυροβολείτε τα πόδια σας με το κυνήγι μαγισσών που κάνετε. Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιες κατηγορίες εναντίον στελεχών.»
Ο Νίκος Φίλης για την διαφοροποίηση του στο θέμα του Ελληνικού υποστήριξε πως δεν έφυγε από τη «γραμμή» του κόμματος, καθώς όπως σημείωσε «ο πρωινός καφές δεν αποτελεί όργανο του κόμματος».
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.