Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια αθλήτρια συνελήφθη από την Αστυνομία, καθώς κατηγορείται ότι έκλεψε τις εισπράξεις ενός καταστήματος φαγητού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Όπως διαπιστώθηκε δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο.

Όπως φαίνεται σε βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε το Star, η νεαρή -με άκρως αθλητική περιβολή, ένα κολάν προπόνησης, αθλητικά παπούτσια και ένα σακίδιο πλάτης- κατάφερε να μπει στον χώρο, όπου έχουν πρόσβαση μόνο εργαζόμενοι της επιχείρησης.

Με απόλυτη ψυχραιμία φαίνεται να ψάχνει ένα ντουλάπι και να βρίσκει ένα κουτί. Στη συνέχεια βρίσκει έναν φάκελο, ο οποίος περιείχε τις εισπράξεις του καταστήματος. Έβαλε τα χρήματα στο σακίδιό της, το κουτί στο ντουλάπι κι έφυγε. Λίγο αργότερα επιβιβάστηκε σε ένα ταξί και πήγε στο Κορωπί. Όταν οι υπεύθυνοι του καταστήματος κατάλαβαν ότι τα λεφτά είχαν κάνει φτερά, ειδοποίησαν το τμήμα ασφαλείας του αεροδρομίου.

Οι αστυνομικοί γρήγορα ταυτοποίησαν τα στοιχεία της νεαρής αθλήτριας μεσαίων αποστάσεων, που είχε συμμετάσχει σε πανελλήνιους αγώνες αλλά και σε κάποια μίτινγκ του εξωτερικού. Η 22χρονη ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο τρένο για τον Βόλο όταν οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν και μάλιστα βρήκαν στην κατοχή της το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων. 

Μετά από λεπτομερή έρευνα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως πρόκειται για μια ιδιάζουσα περίπτωση, που ξέφευγε από τους συνηθισμένους κλέφτες. Η 22χρονη είχε κατηγορηθεί και πάλι για κλοπές και συγκεκριμένα σε Βόλο, Λάρισα, Χανιά, Πειραιά, Άγιο Δημήτριο και Καλλιθέα.  

Επίσης, είχε αποδράσει το 2019 από ψυχιατρείο όπου νοσηλευόταν κατόπιν Εισαγγελικής εντολής. Σε βάρος της, για την κλοπή στο αεροδρόμιο, σχηματίστηκε δικογραφία.

Δείτε το βίντεο:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA