Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο πρίγκιπας Κάρολος συγκινήθηκε όταν είδε τους εύζωνες να παρελαύνουν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ενώ «πλημμύρισε» και το Twitter του με φωτογραφίες.
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου ενθουσιάστηκε και μαζί με τη σύζυγό του, θαύμασαν τις ενδυμασίες της προεδρικής φρουράς.
Επίσης ήθελε να μάθει για την ιστορία τους, τι φουστανέλες και τα κεντήματα, καθώς και για τις δραστηριότητες και την αποστολή της προεδρικής φρουράς.
Μάλιστα ιδιαίτερη στιγμή όταν οι εύζωνες τους χάρισαν τον μακεδονικό ντουλαμά σε μικρογραφία.
Όμως και ο πρίγκιπας Καρόλος δεν πήγε πίσω, αφού δώρισε στην προεδρική φρουρά μία εικόνα με τον πατέρα του Φίλιππο, ντυμένο τσολιαδάκι σε ηλικία 9 ετών, να χαιρετάει στρατιωτικά.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.