Μενού
  • Α-
  • Α+

Τέλος στα... μεγαλεία για τον γνωστό παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών τοπικού καναλιού της Αττικής, καθώς μετά αρμόδια επιτροπή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. επανεξέτασε την υπόθεση του και αποφασίστηκε ότι δεν χρήζει αστυνομικής προστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, μετά από σχετική εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Αρχηγός του Σώματος, Μιχάλης Καραμαλάκης, ζήτησε να συνεδριάσει εκτάκτως το αρμόδιο όργανο και επανεξετάσει τα διατιθέμενα μέσα και προσωπικό στον γνωστό τηλεοπτικό παρουσιαστή.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αποφασίστηκε πως δεν συντρέχει πλέον κανένας λόγος για αστυνομική συνοδεία και διάθεση υπηρεσιακού οχήματος. Θυμίζουμε ότι η αποκάλυψη των συγκεκριμένων περιστατικών είχε προκαλέσει σάλο, καθώς τέτοιας αστυνομικής προστασίας (σ.σ. εάν και εφόσον ισχύει ο αριθμός των δυνάμεων που έχει γραφτεί) δεν χαίρουν ούτε κυβερνητικά στελέχη.

Πολλώ δε μάλλον εάν αναλογιστεί κανείς ότι στο αίτημα του προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. είχε ισχυριστεί ότι δέχεται απειλές από την τρομοκρατική οργάνωση «17Ν», που έχει εξαρθρωθεί εδώ και σχεδόν 2 δεκαετίες. Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, σταματάει και η φύλαξη της οικείας του.

Κ. Τσουμάνης: «Έχουμε λόγο και παρέμβαση για τους συναδέλφους»

Μιλώντας στο reader.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, Κώστας Τσουμάνης, σχολίασε ότι: «η συνδικαλιστική ένωση απέδειξε ότι έχει και λόγο και παρέμβαση, με γνώμονα πάντα την προστασία της ζωής, της υγείας, τους κύρους και της προσωπικότητας του εργαζόμενου αστυνομικού». Να θυμίσουμε ότι μόλις χθες, η Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α. είχε εκδώσει ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι «η ευθύνη των ιθυνόντων είναι αυταπόδεικτη και υπερχειλής όταν αποφασίζεται η διάθεση αστυνομικού προσωπικού και ο τρόπος που διατίθεται, αναίτια εκθέτει αυτούς σε κίνδυνο υγείας και ζωής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA