Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ας αφήσουν ήσυχο το Άγιο Όρος», δηλώνει ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος, με αφορμή την αναφορά του Κυριάκου Βελόπουλου περί «εκβιασμού μοναχών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν». 

«Με τα ψέματα προσπαθούν να κάνουν πολιτικά παιχνίδια. Κανένας εκβιασμός», είπε ο  Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος στο ekklisiaonline.gr.

«Όποιος θέλει πάει και δηλώνει συμμετοχή για τον εμβολιασμό του», αναφέρει. 

«Ας σταματήσουν επιτέλους αυτήν την διχαστική πολιτική. Όλοι έχουν φθάσει στα όριά τους. Τα κρούσματα είναι υψηλά, οι εντατικές γεμάτες, η οικονομία έχει γονατίσει. Κάποιοι δυστυχώς κωφεύουν προκλητικά και επιμένουν να σφυρίζουν αδιάφορα», τονίζει. 

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Κυριάκος Βελόπουλος υποστήριξε ότι «στο Άγιον Όρος γίνεται χαμός, εκβιάζουν μοναχούς για να εμβολιαστούν θέλουν δεν θέλουν».

Επίσης ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» τονίζει ότι το θέμα θα το φέρει στην Βουλή, λέγοντας ότι «δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο και γι΄ αυτό θα τους τσακίσουμε».

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffiloivelopoulou.velopoulos%2Fvideos%2F171851884773428%2F&show_text=false&width=560

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA