Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που όλη η Ελλάδα πάγωσε από τις εικόνες που ο νεαρός ειδικός φρουρός έγινε θύμα του εξαγριωμένου όχλου και ξυλοκοπήθηκε ανηλεώς στη Νέα Σμύρνη.

Ο νεαρός Άγγελος, μιλώντας στο lawandorder.gr αναφέρθηκε στην τραγική εμπειρία του. Ο ίδιος περιέγραψε ότι όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος του επιτέθηκε πισώπλατα κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα και τον έριξε από τη μηχανή. Τότε ο όχλος ήρθε καταπάνω του και άρχισε να τον χτυπά με ό,τι έβρισκε.

Όλο αυτό το σκηνικό διήρκησε 2 λεπτά αλλά όπως λέει εκείνος χαρακτηριστικά του φάνηκε λες και ήταν αιώνας. Τότε άρχιζε να σκέφτεται ότι δεν θα τον βρει κανένας και ότι το μένος του κόσμου δεν θα κοπάσει ποτέ. Εκείνη τη στιγμή ομολογεί ότι του βγήκαν ένστικτα επιβίωσης και προσπάθησε άμεσα να προστατέψει το υπηρεσιακό του όπλο.

Τέλος, ο άνδρας της ομάδας ΔΡΑΣΗ στέλνει ένα μήνυμα ενότητας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Το βασικότερο είναι να μείνουμε όλοι ενωμένοι και τέτοιες καταστάσεις να σταματήσουν να υπάρχουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA