Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο άντρας συνελήφθη την Παρασκευή (2/4) το πρωί και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή βία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο κατηγορούμενος με τη χρήση μαχαιριού κουζίνας τραυμάτισε την αλλοδαπή σύζυγό του εντός του χώρου στον οποίο διέμεναν. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας όπου και νοσηλεύεται.

Στο πλαίσιο ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το παραπάνω μαχαίρι. Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Όπως αναφέρει το prevezanews.gr το περιστατικό σημειώθηκε στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στην Φιλιππιάδα. Ο 39χρονος είναι Αφγανικής καταγωγής και πατέρας πέντε ανήλικων παιδιών.

Για άγνωστους λόγους, μετά από διαπληκτισμό με την 35χρονη σύζυγό του, στο χώρο όπου διέμεναν, την μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο σε πολλά σημεία του σώματός της. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά φέρει τραύματα στο στήθος, στα πλευρά και την κοιλιακή χώρα.

Φωτογραφία αρχείου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA