Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 86χρονος άνδρας πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια και αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά, μετά από κάποιες δύσκολες ώρες που πέρασε.

Ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, μιλώντας στο ethnos.gr, τόνισε πως «αν ένας τέτοιος ασθενής φύγει από τη ζωή και με ρωτήσουν από τι πιστεύω ότι πέθανε, από κορονοϊό ή από την καρδιακή ανεπάρκεια, θα πω ξεκάθαρα ότι έφυγε από τον κορονοϊό.

Διότι ο ιός έρχεται και δίνει μία δυνατή σφαλιάρα στους ασθενείς που πάσχουν από κάποιο άλλο σοβαρό νόσημα».

«Ακόμη κι αν κάνεις τις δύο δόσεις, μπορείς να νοσήσεις»

Ο πατέρας του καθηγητή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων, με τον κύριο Σαρηγιάννη να υπογραμμίζει πως «πρόκειται για μία από τις καραμπινάτες περιπτώσεις που ακριβώς θέλουμε να αποφύγουμε και γι’ αυτό παίρνουμε τα μέτρα κατά του κορονοϊού».

Ο καθηγητής επισήμανε, ακόμη, πως «ακόμα κι αν έχεις κάνει και τις δύο δόσεις των εμβολίων, μπορείς να νοσήσεις από κορονοϊό, ωστόσο, στο 99% των περιπτώσεων τα συμπτώματα δε θα είναι πολύ βαριά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA