Νεκρούς παρέλαβαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ γύρω στις οκτώ η ώρα έναν άνδρα γύρω στα 35 και μια γυναίκα νεότερης ηλικίας, αδελφή του, που τους μαχαίρωσε άγνωστος δράστης σε έναν ξενώνα της περιοχής. Και οι δύο έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Βόλου. Επί τόπου έχει σπεύσει η αστυνομία.
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από τις 10 το βράδυ ο φερόμενος ως δράστης που ήταν σύμφωνα με πληροφορίες πρώην φίλος της νεαρής γυναίκας και μπήκε στο σπίτι, όπου βρισκόταν με τον αδελφό της και, άγνωστο για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες, τους μαχαίρωσε.
Έπειτα από μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων που εξελίχθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό με καταδίωξη στους στενούς δρόμους του Πηλίου, ο δράστης έπεσε σε μπλόκο της Αστυνομίας, ενώ κατευθυνόταν στο χωριό του τον Άγιο Βλάσιο, με το αυτοκίνητό του.
Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες από το ΕΚΑΒ, δέχτηκε τις μαχαιριές στην κοιλιά και στο πλευρά και ο άνδρας στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.