Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο μετά την δολοφονία του 39χρονου καταστηματάρχη στην Κυπαρισσία που έχασε την ζωή του από σφαίρες οργισμένου πελάτη για έναν λογαριασμό ύψους 170 ευρώ έδωσε στην δημοσιότητα ο Alpha. 

Ο δράστης, σύμφωνα με το βίντεο, ξεκινά να απομακρύνεται, όμως «κόβει» το βήμα του κι επιστρέφει, δείχνοντας σαστισμένος. Λίγες στιγμές πριν, είχε πυροβολήσει τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, μπροστά στα έντρομα μάτια δύο υπαλλήλων της επιχείρησης. 

Καταγράφονται καρέ – καρέ οι κινήσεις του δράστη, καθώς και η στιγμή της μεταφοράς του 39χρονου με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο…

Ο δράστης έκανε λόγο για «ζήτημα τιμής» λέγοντας πως το θύμα τον έβρισε, την ώρα που υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που επιβεβαιώνουν ότι ο 39χρονος άνδρας ήταν ευγενικός απέναντί του.

Επίσης δεν έδειξε καμία μεταμέλεια, ενώ όταν ρωτήθηκε από τις Αρχές πού βρήκε το όπλο, απάντησε πως ήταν δώρο του αδελφού του. 

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=k2s7bkbGwCw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA