Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

«Σφαγή» στο Τwitter μεταξύ Χατζηνικολάου και Βαξεβάνη

Νίκος Χατζηνικολάου και Κώστας Βαξεβάνης αντάλλαξαν μηνύματα στο Twitter γεμάτα υπονοούμενα και αιχμές

Όλα ξεκίνησαν με την ειρωνική απάντηση ενός χρήστη του Twitter σε ανάρτηση της Real News, η οποία, όπως φαίνεται εξόργισε τον εκδότη της, Νίκο Χατζηνικολάου.

Σχολιάζοντάς την - σε έντονο ύφος - ο δημοσιογράφος κατηγόρησε τον εν λόγω χρήστη ότι συκοφαντεί τη δουλειά 150 δημοσιογράφων, επειδή «δεν ταυτίζεται κομματικά με τις προτιμήσεις σου».

Ασχολήσου με το αγαπημένο σου Ντοκουμέντο και προώθησε το, όπως ήδη κάνεις και μην συκοφαντείς τη δουλειά 150 δημοσιογράφων επειδή δεν ταυτίζεται κομματικά με τις προτιμήσεις σου. Είναι ντροπή, σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ο σημερινός βοηθός έχει μεγάλο πρόβλημα»

Κάπου εκεί τη σκυτάλη πήρε ο εκδότης της Documento, Κώστα Βαξεβάνης, ο οποίος απάντησε στον Νίκο Χατζηνικολάου με μια ανάρτηση γεμάτη ειρωνεία και υπονοούμενα:

Ρωτάνε το @NChatzinikolaou για τη στάση του στο θέμα Φουρθιώτη και αντί να απαντήσει τους λέει για το "αγαπημένο τους Documento”. Την προηγούμενη φορά που έγραψε απρεπώς για μένα, ζήτησε συγγνώμη γιατί "το είχε γράψει ένας βοηθός”. Ο σημερινός βοηθός έχει σοβαρό πρόβλημα.

«Ανέντιμη τακτική»

Στο σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη απάντησε, στη συνέχεια, εκ νέου ο Νίκος Χατζηνικολάου, κάνοντας λόγο για «ανέντιμη τακτική»:

Η στάση μου για το θέμα αυτό προκύπτει από τα σχόλια μου στα μέσα που εργάζομαι. Ορισμένοι αναγνώστες της εφημερίδας σου για κάποιο περίεργο λόγο επιτίθεται με συκοφαντικά σχόλια στις αναρτήσεις της real news! Ανέντιμοι τακτική. Εμείς σεβόμαστε όλες τις εφημερίδες, όλες τις απόψεις.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Νίκος Χατζηνικολάου #Twitter