Μενού
  • Α-
  • Α+

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας 35χρονος Πακιστανός, ο οποίος λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης επιχείρησε να ληστέψει μία γυναίκα –ηλικίας περίπου 50 ετών- στην αποβάθρα του Ηλεκτρικού στο Μοναστηράκι.

Μάλιστα, δεν δίστασε να την χτυπήσει άγρια όταν αυτή αντιλήφθηκε ότι επιχειρεί να της ανοίξει μία τσάντα πλάτης που φορούσε και να της αρπάξει κι ένα τσαντάκι μέσης. Για κακή του τύχη, σε συρμό που εκείνη την ώρα έμπαινε στην αποβάθρα βρίσκονταν δύο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, άκουσαν τις φωνές, όρμησαν πάνω και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες, παρότι αντιστάθηκε σθεναρά. 

Στη συνέχεια ο επίδοξος ληστής οδηγήθηκε στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας για τον σχηματισμό δικογραφίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία των δύο αστυνομικών στον συρμό, καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδίου «Αριάδνη» για την φύλαξη από «μυστικούς» άνδρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. των σταθμών Μετρό και Ηλεκτρικού και την αντιμετώπιση –μεταξύ άλλων- τέτοιων περιστατικών.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι το συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο εκπονήθηκε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό υπαλλήλου της ΣΤΑΣΥ από δύο ανήλικα αδέρφια και περιλαμβάνει 136 φανερούς και «μυστικούς» αστυνομικούς!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA