Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με ανάρτηση του χρήστη Dimi Diats στο Facebook, ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι και δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν. Στο σημείο βρέθηκε τυχαία ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος σύμφωνα με την ανάρτηση του αυτόπτη μάρτυρα έσπευσε άμεσα και παρείχε στους τραυματίες τις πρώτες βοήθειες.

Όπως αναφέρει ο μάρτυρας, ο κ. Κικίλιας έκανε ποδήλατο και είδε όλο το περιστατικό να σημειώνεται μπροστά του και άμεσα παρείχε όποια βοήθεια μπορούσε. Ο μάρτυρας σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «άφησε το ποδήλατό του και συγχρόνως έδωσε βοήθεια στους τραυματίες την ώρα που τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και κάλεσε και σε βοήθεια διερχόμενους γιατρούς, προσφέροντας σημαντική υπηρεσία».

Το αυτοκίνητο που χτύπησε τη μηχανή, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση στο facebook του αυτόπτη μάρτυρα, έφυγε χωρίς να σταματήσει. Όπως φαίνεται και στις εικόνες, τους 2 ανθρώπους τους παρέλαβε το ΕΚΑΒ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA