Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ακόμη βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ, έρχεται στη δημοσιότητα και απεικονίζει τους δύο δολοφόνους να φεύγουν με το μεγάλη ταχύτητα από το σημείο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το σκούτερ με τους δύο δράστες φεύγει με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο προς άγνωστη –τουλάχιστον με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής- κατεύθυνση. Όσον αφορά την πορεία των ερευνών, το βάρος των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής έχει πέσει στα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου επικοινωνιών που έχει διαταχθεί. Επίσης, στο μικροσκόπιο βρίσκονται δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα bloko.gr που διατηρούσε ο αστυνομικός συντάκτης, καθώς επίσης και οι επαφές που είχε (μέσω email και διαδικτυακές εφαρμογές) για να διαπιστωθεί εάν είχε δεχθεί απειλή - προειδοποίηση κι από πού. 

https://www.youtube.com/watch?v=ii6EJjZhs7A

Τέλος, όσο περνούν οι ημέρες οι Αρχές τείνουν όλο και περισσότερο στο συμπέρασμα ότι οι εκτελεστές παραμένουν ακόμη στην Ελλάδα. Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, το «συμβόλαιο θανάτου» να εκπορεύεται από τη Greek Mafia και ιδίως από πρόσωπο ή πρόσωπο για τα οποία υπάρχει αναφορά και στη μεγάλη έρευνα της ΕΥΠ για τις σχέσεις επίορκων αστυνομικών με άτομα του υποκόσμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA