Μενού
  • Α-
  • Α+

Για έναν μοναχικό άνθρωπο κάνουν λόγο οι γείτονες του 90χρονου που το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε νεκρός στη μονοκατοικία που διέμενε στην οδό Γρηγορίου Κυδωνιών στα Πατήσια

Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι βρήκαν τον υπερήλικα δεμένο με tire up στα χέρια και φιμωμένο, ενώ ήταν πεσμένος μπρούμυτα στην κουζίνα του σπιτιού. Ο 90χρονος φορούσε τις πιτζάμες του, ενώ το σπίτι ήταν ψαγμένο σπιθαμή προς σπιθαμή, κάτι που δείχνει ότι πιθανό κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία. Μιλώντας στο reader.gr άνθρωποι της γειτονιάς επισημαίνουν ότι είχαν να τον δουν τουλάχιστον μία εβδομάδα, κάτι που τους ανησύχησε καθώς συνήθιζε να ψωνίζει φαγητό από ένα παρακείμενο μαγαζί.  

Σημαντικό στοιχείο για τους αστυνομικούς αποτελεί το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης ούτε στην είσοδο, ούτε στα παράθυρα, δείγμα ότι μπορεί ο 90χρονος να άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του. Προανακριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA