Μενού
  • Α-
  • Α+

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αφέθηκε μετά την απολογία του ο 25χρονος που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος 25χρονης κοπέλας. Επιπλέον του απαγορεύθηκε οποιαδήποτε συναναστροφή του με την κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με το θύμα και πώς εκείνο το βράδυ υπήρξε μια διαφωνία. «Ήταν μια άτυχη στιγμή» φέρεται να είπε προσθέτοντας ότι δεν ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ισχυρίστηκε δε ότι δεν ήξερε πως η κοπέλα διανύει τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και πως το υγρό που της έριξε στο πρόσωπο ήταν αμμωνία.

Ο 25χρονος συνελήφθη την Παρασκευή σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ταυτοποίθηκε και το μπλε όχημα με το οποίο είχε μεταβεί στην Αγία Κυριακή στα Τουρκοβούνια. Πρόκειται για το όχημα της μητέρας του, το οποίο είχε δανειστεί, χωρίς η γυναίκα πάντως να γνωρίζει κάτι για τις προθέσεις του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA