Μενού
  • Α-
  • Α+

Προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή έλαβαν από την ανακρίτρια οι τρεις κατηγορούμενοι -δύο άνδρες και μία γυναίκα- που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία 27χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού και άγριου ξυλοδαρμού στο σπίτι ενός εκ των κατηγορουμένων στη Νέα Σμύρνη την περασμένη εβδομάδα.

Η καταγγέλλουσα υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών ότι ο 40χρονος κατηγορούμενος, με τον οποίο φέρεται να διατηρούσε σχέσεις, την ξυλοκόπησε, την κούρεψε και στη συνέχεια τη βίασε παρουσία 3 φίλων του, οι οποίοι τον παρότρυναν με τη στάση τους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας της αστυνομίας στο διαμέρισμα κατασχέθηκαν και 65 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν με έναν εξ αυτών να έχει ήδη αφεθεί ελεύθερος, ενώ οι άλλοι τρεις οδηγήθηκαν σήμερα στην ανακρίτρια.

Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν την προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς δεν έχει ενσωματωθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική εξέταση της 27χρονης, ενώ εκκρεμεί και η ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει ο 40χρονος κατηγορούμενος στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις αρνούνται τις κατηγορίες με τον βασικό κατηγορούμενο να υποστηρίζει ότι δεν βίασε την 27χρονη αλλά ότι την χτύπησε και της έκοψε τα μαλλιά, επειδή, όπως υποστηρίζει, την έπιασε να τον κλέβει.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, Σύλβια Πανά, ό,τι συνέβη μέσα στο διαμέρισμα έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και όταν το υλικό αυτό θα φτάσει στις ανακριτικές αρχές θα φανεί ότι ο κατηγορούμενος ουδέποτε βίασε την καταγγέλλουσα. Επιπλέον, σημείωσε ότι ο ένας φίλος του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγέλλουσα παρακολουθούσε τη σκηνή του βιασμού, είναι τυφλός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA