Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η εικόνα του δημοτικού συμβούλου που εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορίνθου, με τα εσώρουχα.

Μάλιστα η αμφίεση του δημοτικού συμβούλου, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να φτιάξει την κάμερα ώστε να δείχνει το πρόσωπό του, προκάλεσε την αντίδραση των συμμετεχόντων με τον δήμαρχο να λέει χαριτολογώντας, «θα μας βγάλει το Ράδιο Αρβύλα» και τον δημοτικό σύμβουλο να εμφανίζεται πιο καθησυχαστικός λέγοντας πως… «δεν πειράζει».

Η στιχομυθία μεταξύ Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και συμβούλου:

– Έλα Πρόεδρε ακούω !

– Βάλε καλύτερα την κάμερα να φαίνεται μόνο το πρόσωπο. (Αυτό είναι το θέμα …)

– Ναι ρε.

– Κατάλαβες έτσι ;

– Ναι ναι.

Παρεμβαίνει άλλος σύμβουλος : Τρομάξαμε !

– Δεν πειράζει, δεν πειράζει !

«Ήταν θέμα… τεχνολογίας»

Ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Πιέτρης μιλώντας στην εκπομπή «Live News» υποστήριξε ότι για το συμβάν έφταιγε η τεχνολογία, με την οποία δεν τα πάει καλά.

«Ήταν θέμα τεχνολογίας εκεί, δεν κατάλαβα καλά. Εντάξει μέσα στο σπίτι ήμουν, ήμουν με τα εσώρουχα. Αλλά δεν το κατάλαβα καθόλου ότι μου έφυγε η κάμερα κάπως προς τα κάτω», είπε αρχικά.

«Μία κακιά στιγμή. Ζήτησα και εγώ στιγμή που είναι η κάμερα απέναντι, φάνηκε, εντάξει λογικό είναι. Ήταν ένα ατυχές σημείο το οποίο ήταν θέμα τεχνολογίας καθαρά», συμπλήρωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA