Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Dj Roni Iron - κατά κόσμον Παναγιώτης - ξεκαθάρισε πως ο ίδιος, όπως και οι περισσότεροι επαγγελματίες Djs, αποδοκιμάζουν τον συγκεκριμένο τρόπο διασκέδασης, καθώς προέχει η τήρηση των μέτρων ασφαλείας για την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού.

Μιλώντας στο Mega, ωστόσο, αποκάλυψε πως τα πάρτι στις πλατείες στήνονται στην πραγματικότητα πολύ εύκολα και με σχετικά μικρό κόστος.

Όπως σημείωσε, αρκούν 200 με 300 ευρώ για να βρει κάποιος τον απαραίτητο εξοπλισμό, ενώ συχνά στο κόστος αυτό περιλαμβάνεται και η παροχή γεννήτριας.

Συνηθίζεται, παρόλα αυτά, να βοηθούν και κάποιοι ιδιοκτήτες κλειστών καταστημάτων, οι οποίοι παρέχουν ρεύμα μέσω μπαλαντέζας, σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και έναντι αμοιβής.

Τα καλέσματα μέσω social media

Ο γνωστός Dj επισήμανε πως οι περισσότεροι νέοι μαθαίνουν για τα κορονοπάρτι σε πλατείες μέσα από τα social media, καθώς είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσεις μια εκδήλωση και να την προωθήσεις με μηδενικό κόστος. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, αυτοί που το μαθαίνουν από στόμα σε στόμα.

Οι περισσότεροι Djs, όπως ανέφερε, τέλος, δεν πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους, αλλά παίζουν μουσικής αφιλοκερδώς για να γίνουν πιο γνωστοί, να αποκτήσουν followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και γιατί τους έχει λείψει να δουλεύουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA