Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες εξελίξεις για το τροχαίο στη Γαύδο που στοίχισε τη ζωή στην 27χρονη Κορίνα. 

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της Κορίνας, Φίλιππο Σκαμπαρδώνη, καμία από τις εκδοχές του 40χρονου που επιβίωσε της πτώσης στον γκρεμό δεν ευσταθεί. 

https://www.youtube.com/watch?v=j6nB9vy3QNc

Συγκεκριμένα, η κλίση του αυτοκινήτου προς τον γκρεμό ήταν ανεπαίσθητη, μόλις 2-3 μοίρες, ενώ στην άκρη του γκρεμού υπάρχει πλαστικό υδροφόρος σωλήνας διαμέτρου περίπου όσο ένα μεγάλο μπουκάλι νερού. Θα ήταν αδύνατο να καταφέρει ένα αυτοκίνητο χωρίς την απαραίτητη ροπή με γκάζι να περάσει από πάνω του, ώστε να καταλήξει στο γκρεμό.

Όλα αυτά καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση και η μηχανή του σε πλήρη λειτουργία κατά τη στιγμή του ατυχήματος, σύμφωνα με το zarpanews.gr. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο της Κορίνας, δεν ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο.

O κ. Σκαμπαρδώνης υποστηρίζει πως του έχουν πει ότι ο 40χρονος ήταν ένα χειριστικό άτομο, με το οποίο η Κορίνα είχε κάποια άλλη σχέση, πιθανώς συναλλαγής για ναρκωτικές ουσίες.

Τι έχει υποστηρίξει ο 40χρονος; 

Ο 40χρονος υποστηρίζει ότι την ώρα που έπεσαν στο γκρεμό, ενδεχομένως τα σώματά του να έβαλαν την ταχύτητα, καθώς στο αυτοκίνητο ήταν «κουμπωμένη» η δευτέρα. 

«Τα καθίσματα ήταν τραβηγμένα τέρμα πίσω. Η δευτέρα μπήκε με τις κουτρουβάλες, θα μπορούσαν να είχαν μπει όλες οι ταχύτητες, να μπει τρίτη, τετάρτη… Έτσι όπως χτυπιόμασταν δύο άτομα, γιατί ήμασταν στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Τα καθίσματα είναι όλα πίσω τραβηγμένα, πώς θα φτάσω τα πετάλια;» είχε υποστηρίξει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA