Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλίος Πέτσας σε πρόσφατες δηλώσεις του αναφέρθηκε στο άνοιγμα της εστίασης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «πλησιάζουμε στο τέλος αυτής της δύσκολης διαδρομής» του κορονοϊού. Ακόμα μίλησε και για το ωράριο το οποίο θα είναι μέχρι τις 23:00 λέγοντας ότι θα προσαρμοστούν κάποια στιγμή και πελάτες αλλά και καταστηματάρχες.

Δε θα εξαντληθεί η αυστηρότητα για όσους φεύγουν από το κατάστημα όταν κλείνει  

Μιλώντας στο Mega ο κ. Πέτσας ανέφερε ότι για το ωράριο αναμένονται τις επόμενες μέρες διευκρινίσεις. Ακόμα σε ό,τι έχει να κάνει με τους πελάτες που θα φεύγουν στις 23:00 από ένα κατάστημα και τον κίνδυνο προστίμου που αντιμετωπίζουν υπογράμμισε ότι «Δεν θα εξαντλήσει κανείς την αυστηρότητά του σε αυτές τις λεπτομέρειες».

Στη συνέχεια ο υπουργός δήλωσε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι άναρχη συνάθροιση. «Η άναρχη συνάθροιση είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πιστεύω ότι από τις 3/5 θα δούμε αποσυμφόρηση των φαινομένων».

Σχετικά με τους υγειονομικούς κανόνες ο κ. Πέτσας τόνισε την αναγκαιότητα να τηρούνται πάντα τα μέτρα προστασίας και όλοι να έχουμε την ατομική μας ευθύνη ώστε να μην δίνουμε στον κορονοϊό την ευκαιρία να μεταδοθεί

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA