Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον 58χρονο δικηγόρο, από την Αθήνα, που εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε μονοκατοικία, στην περιοχή της Τροιζηνίας. Τα πρώτα στοιχεία της υπόθεσης «δείχνουν» δολοφονία.

Ο αδερφός του θύματος, όπως είπε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», δεν υπήρχε καμία ανησυχία από πλευράς του 58χρονου. «Δεν είχε αναφέρει κάποια απειλή. Μιλούσαμε πολύ, για όλα. Δεν είχε κάποια ανησυχία για κάτι» τόνισε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι δεν έχει πληροφορίες για παραβίαση της οικίας όπου βρέθηκε νεκρός ο αδερφός του ούτε είναι ξεκάθαρο για την ώρα εάν ο αδερφός του δέχθηκε χτύπημα στην προσπάθειά του να διαφύγει από κάποιον «Η μητέρα μας μένει στο ισόγειο. Άκουσε κάτι αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει τι ήταν» κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος άνδρας είχε να δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή. Ο αδελφός του τον αναζητούσε καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του. Έτσι, παρακάλεσε κάποιον δικό του άνθρωπο που έμενε κοντά, να μεταβεί μέχρι το σπίτι για να δει (απ’ έξω) αν υπήρχε κάτι περίεργο. Τελικά, την Κυριακή το πρωί έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί και διαπίστωσαν το θάνατο του δικηγόρου.

Φωτογραφία αρχείου

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA