Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη μεταβίβαση ενός ακινήτου, το οποίο φέρεται να πωλήθηκε σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την αντικειμενική του αξία, καταγγέλλει μία Χανιώτισσα που μίλησε στο zarpanews.gr για την υπόθεση του γηροκομείου στα Χανιά, υποστηρίζοντας ότι πως πήραν την περιουσία της θείας της, που είχε - μεταξύ άλλων - 30 χρυσές λίρες και κοσμήματα.

Η καταγγέλλουσα υποστηρίζει ότι έμαθε πως το ακίνητο ανήκε σε κάποιους, όταν είδε, περνώντας απ’ έξω, να γίνονται κάποιες εργασίες στο οίκημα. Ο νομικός της σύμβουλος υποστήριξε στο zarpanews.gr ότι η μεταβίβαση έγινε από πληρεξούσιο, καθώς η ιδιοκτήτρια, η τρόφιμος του ιδρύματος δηλαδή, φέρεται να έπασχε από άνοια. Τονίζεται επίσης πως πρόκειται για άλλη περίπτωση και όχι εκείνη για την οποία έδωσε εξηγήσεις ο μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Τσουνάμι καταγγελιών

Αυτή είναι μία ακόμη περίπτωση που έρχεται να προστεθεί στο τσουνάμι καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και αφορούν το γηροκομείο στα Χανιά το οποίο βρίσκεται στο στόχαστρο των Αρχών μετά τη γνωστοποίηση πολλών θανάτων ηλικιωμένων. Ανατριχίλα προκαλούν οι μαρτυρίες από συγγενείς θυμάτων και πρώην εργαζόμενους. «Είδα 30 θανάτους γερόντων σε οκτώ μήνες» κατήγγειλε στον ΑΝΤ1 πρώην εργαζόμενη στον συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας.

Τι υποστηρίζει η ιδιοκτήτρια

Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά του γηροκομείου αρνείται κάθε εμπλοκή στην όλη υπόθεση. Η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου χαρακτηρίζει τους μάρτυρες αναξιόπιστους και τα όσα ακούγονται για την επιχείρησή της ψευδή και συκοφαντικά. Στις δηλώσεις που έκανε στο Live News, η ιδιοκτήτρια του οίκου ευγηρίας, κάνει λόγο για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ορισμένων, με αποκλειστικό στόχο όπως υποστηρίζει, να κερδίσουν χρήματα από την ίδια.

Την ίδια ώρα, ο νομικός σύμβουλος του γηροκομείου, Νίκος Ρουσσόπουλος, δήλωνε ότι θα παρουσιάσει δεκάδες μάρτυρες, ενώ προανήγγειλε μηνύσεις εναντίον εργαζόμενων που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA