Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σκαρμούτσος για εστίαση: Είμαστε «φουλ» σε κρατήσεις και λίστες αναμονής

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επιβεβαίωσε πως το άνοιγμα της εστίασης έχει οδηγήσει σε «φουλ κρατήσεων», αλλά και λίστες αναμονής

Στο επικείμενο άνοιγμα της εστίασης από τη Δευτέρα του Πάσχα (3/5) αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο γνωστός σεφ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ανοίγουμε στις 3 του μήνα ξεκίνησε χτυπάει συνεχώς το τηλέφωνο, οι κρατήσεις είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο».

«Παρόλα αυτά εμείς βλέπουμε μια πολύ καλή διάθεση από τον κόσμο να έρθει να μας επισκεφτεί, δεν βλέπουμε τον κόσμο να φοβάται και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί αυτό σημαίνει ότι δείχνει εμπιστοσύνη σε εμάς ότι θα τηρήσουμε τα μέτρα που πρέπει να τηρήσουμε», τόνισε.

Όπως ανέφερε πάντως ο γνωστός σεφ, αρκετοί επιχειρηματίες στον κλάδο της εστίασης θα επιλέξουν να ανοίξουν λίγο αργότερα και όχι στις 3 του μήνα.

«Παρόλα αυτά εμείς βλέπουμε μια πολύ καλή διάθεση από τον κόσμο να έρθει να μας επισκεφτεί, δεν βλέπουμε τον κόσμο να φοβάται και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί αυτό σημαίνει ότι δείχνει εμπιστοσύνη σε εμάς ότι θα τηρήσουμε τα μέτρα που πρέπει να τηρήσουμε» τόνισε.

« Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα» σχολίασε μεταξύ άλλων και υπογράμμισε πως η εστίαση ανοίγει με χαρά και φοβό γιατί ναι μεν υπάρχει επιθυμία για επιστροφή στην εργασία μετά από 6 μήνες κλεισίματος αλλά δεν υπάρχει εφησυχασμός καθώς τα κρούσματα παραμένουν υψηλά.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Εστίαση #λίστα αναμονής