Μενού
  • Α-
  • Α+

Ασθενείς του «Σωτηρία» γιόρτασαν την Ανάσταση, έχοντας στο πλευρό τους γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου, που εδώ και πάνω από ένα χρόνο παλεύουν με τον κορονοϊό.

Ακούν πίσω από το τζάμι του θαλάμου το Χριστός Ανέστη και εύχονται να έρθει γρήγορα και η δική τους Ανάσταση. Στο νοσοκομείο «Σωτηρία», στην τρίτη πανεπιστημιακή παθολογική κλινική του ΕΚΠΑ με διευθυντή τον καθηγητή Κώστα Συρίγο, νοσηλευτές και γιατροί, μαζί με τον ιερέα, είχαν την ιδέα να μεταφέρουν το αναστάσιμο μήνυμα στους ασθενείς που δεν μπορούν να βγουν από τα δωμάτιά τους για να τους δώσουν κουράγιο στην κρίσιμη μάχη που δίνουν.

«Πρωτόγνωρο είναι να σας πω, είναι και αυτό μία καινούρια εμπειρία στη ζωή μας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι που είμαστε τέσσερις πέντε κοπέλες μέσα στον θάλαμο το χαρήκαμε ιδιαιτέρως. Με συγκίνηση βέβαια», αναφέρει ασθενής με κορονοιό που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και προσθέτει πως μπορεί να βρίσκεται μακριά από την οικογένεια της, η οποία της λείπει, αλλά προέχει η υγεία και δεν γίνεται διαφορετικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA