ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/05/2021 17:20

Self tests: Τη Δευτέρα αρχίζει η δωρεάν διανομή σε εργαζομένους 8 κλάδων

Από τη Δευτέρα, 10 Μαΐου θα μπορούν να προμηθευτούν τα δωρεάν self tests οι εργαζόμενοι σε επιχειρηματικές δραστηριότητες στους οκτώ κλάδους που εμπίπτουν στη σχετική ΚΥΑ

Self tests: Τη Δευτέρα αρχίζει η δωρεάν διανομή σε εργαζομένους 8 κλάδων
Self tests: Τη Δευτέρα αρχίζει η δωρεάν διανομή σε εργαζομένους 8 κλάδων
Ανάγνωση:

Όπως αναγράφεται στο ΦΕΚ 1588 Β’/18.4.2021), οι εργαζόμενοι στους συγκεκριμένους κλάδους θα μπορούν να προμηθεύονται από την προσεχή Δευτέρα τα self tests.

Οι κλάδοι είναι: λιανεμπόριο, εστίαση, χρηματοπιστωτικές και ασφαλιστικές δραστηριότητες, μεταφορές, υπηρεσίες καθαρισμού, κομμωτήρια, κουρεία και κέντρα αισθητικής, υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων, σχολές οδηγών.

Στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας, από 10/05/2021 έως 16/05/2021, δεν ισχύει η υποχρέωση διενέργειας self test από τους εργαζόμενους που εμπίπτουν στo πεδίο εφαρμογής της σχετικής ΚΥΑ, έως 24 ώρες πριν την πρώτη ημέρα της εβδομάδας που θα παρέχουν την εργασία τους με φυσική παρουσία στον τόπο εργασίας και η συνακόλουθη δήλωση του αποτελέσματος στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ».

Επιπλέον, την εβδομάδα από 10 έως 16 Μαΐου τα κλιμάκια του ΣΕΠΕ κατά τους επιτόπιους ελέγχους που θα διενεργούν στο πλαίσιο του ελεγκτικού έργου τους θα παρέχουν σχετική πληροφόρηση για την εφαρμογή της ΚΥΑ σε εργοδότες και εργαζόμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
SELF TEST ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ