Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή 9 Μαΐου τα εμπορικά καταστήματα, τα σούπερ μάρκετ, τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Αυτή θα είναι η πρώτη Κυριακή με ανοικτά καταστήματα κατά την περίοδο των ενδιάμεσων εαρινών εκπτώσεων, που, λόγω της αργίας του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, ξεκίνησαν από την Τετάρτη 5 Μαΐου και θα λήξουν το Σάββατο 15 Μαΐου.

Τι sms στέλνουμε για τις αγορές μας

Για όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε εμπορικά καταστήματα, θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού με το κατάστημα που επιθυμούν να επισκεφτούν και να στείλουν SMS στο 13032. Ισχύει χρονικός περιορισμός 3 ωρών.

Για τις αγορές σε σούπερ μάρκετ, οι καταναλωτές στέλνουν sms με τον κωδικό 2 στο 13033 ενώ η μετακίνηση για το ραντεβού στο κομμωτήριο γίνεται με τον κωδικό 6 στο 13033 με την επιλογή 6 ή με την αντίστοιχη βεβαίωση και το σχετικό αποδεικτικό του ραντεβού από τον πάροχο της υπηρεσίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA