Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας, ιστορικό στέλεχος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απεβίωσε σήμερα, Σάββατο (8/5) σε ηλικία 74 ετών. Ο Θεόδωρος Κατσανέβας νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο από τις 3 Μαΐου, καθώς είχε νοσήσει από κορονοϊό στις 19 Απριλίου, παρά το γεγονός ότι λίγες μέρες νωρίτερα είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.

Στις 8 Μαΐου του 2020 είχε χάσει τη ζωή του ένα άλλο ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο Δημήτρης Κρεμαστινός που είχε αφήσει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών. Ο Δημήτρης Κρεμαστινός είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις στις 26 Μαρτίου και και νοσηλευόταν στoν Ευαγγελισμό, όπου είχε παραμείνει για περισσότερο από ένα μήνα στην εντατική.

Τότε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος είχε δηλώσει ότι ο Δημήτρης Κρεμαστινός δεν είχε πεθάνει από τις επιπλοκές της Covid-19. «Τι μου έλεγε η Τζένη Κρεμαστινού; Μου έλεγε ότι δεν φοβάται τόσο τον κορονοϊό, όσο φοβάται τις διάφορες επιπλοκές που προκαλούνται από λοιμώξεις στην εντατική. Άρα να φύγει γρήγορα από την εντατική ήταν η μεγάλη ανάγκη. Νίκησε από ότι μου είπε η Τζένη Κρεμαστινού τον Covid-19, δηλαδή θεραπεύτηκε από την ασθένεια αυτή, όπως επίσης είχε θεραπευτεί αν κατάλαβα καλά και από την πνευμονία, που ήταν μία συνέπεια του Covid-19, αλλά νικήθηκε από τα “γύρω-γύρω” που λέμε, που μπορούν να σου συμβούν στις εντατικές γιατί ήταν πάρα πολλές ημέρες μέσα», είχε δηλώσει σε εκπομπή του Open.

Επιπλέον και οι δύο είχαν στενή σχέση με τον ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου καθώς ο Δημήτρης Κρεμαστινός ήταν ο προσωπικός του γιατρός, ενώ η πρώτη σύζυγος του Θεόδωρου Κατσανέβα ήταν η κόρη του ηγέτη του ΠΑΣΟΚ, Σοφία Παπανδρέου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA