Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του flashnews, τα κορονοπάρτι στην πλατεία της Σπλάντζιας στα Χανιά καλά κρατούν, ενώ χθες το βράδυ - και μετά τον χαμό της περασμένης Τετάρτης - η πλατεία λίγο μετά τις 23:00 γέμισε από κόσμο, ενώ η μουσική, όπως ανέφεραν οι κάτοικοι στις καταγγελίες τους, ήταν τόσο δυνατά που δεν μπορούσαν να κοιμηθούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Μπορεί να ήταν και 1.000 άτομα», ανέφερε κάτοικος σε μήνυμά της στο τοπικό μέσο, υποστηρίζοντας πως «κυκλοφορούν παντού στα στενά, κάνουν χρήση ναρκωτικών, πίνουν, κάνουν σεξ όπου βρουν, κάνουν την ανάγκη τους στις αυλές και τις πόρτες μας, δε κοιμάται άνθρωπος».

Αγανακτισμένοι, όμως, είναι και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής, καθώς αναγκάζονται, όπως καταγγέλλουν, να παραμένουν στα μαγαζιά τους για να προστατέψουν την περιουσία τους, ενώ δεν είναι λίγες οι ζημιές που έχουν ήδη καταγραφεί. Αυτοί, άλλωστε, είναι που πρέπει μετά τα πάρτι να καθαρίζουν την περιοχή, καθώς η δουλειά του συνεργείου του Δήμου δεν επαρκεί.

«Τους φωνάζουμε να φύγουν και μας βρίζουν»

«Θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας», υπογράμμισε άλλος κάτοικος της περιοχής, προσθέτοντας πως «τους φωνάζαμε να φύγουν από τις αυλές μας και μας βρίζουν, θα βρεθεί ένας θερμοκέφαλος και θα γίνει μεγάλη φασαρία». Σύμφωνα με τις καταγγελίες, μάλιστα, οι κάτοικοι έχουν καλέσει πολλές φορές την αστυνομία, χωρίς ωστόσο να έχει εμφανιστεί μέχρι στιγμής κάποιο περιπολικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA