Μενού
  • Α-
  • Α+

Σύμφωνα με το nisi.gr, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της διατήρησης της Λέσβου στο «βαθύ κόκκινο» λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στο νησί, όπου ανακοινώθηκαν ακόμα 30 κρούσματα, ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ μπαρ) άνοιγε χθες, Σάββατο (8/5), τις πύλες του στο κέντρο της Καλλονής, πραγματοποιήθηκε ένα πρωτοφανές κορονοπάρτι.

Μάλιστα παρόντες στο πολυδιαφημισμένο από μέρες «opening», που είχε ανακοινωθεί τόσο με αφίσες όσο και με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδωσαν το παρών και αρκετοί πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί και άλλοι παράγοντες μεταξύ των οποίων και υγειονομικός! Κάποιοι από αυτούς τόσο σίγουροι για το καθεστώς ανομίας που πλέον έχει επιβληθεί στο νησί έσπευσαν θρασύτατα να φωτογραφηθούν και να δημοσιοποιήσουν οι ίδιοι τις φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ακούγεται η μουσική να παίζει στη διαπασών, παρά το γεγονός ότι αυτό απαγορεύεται στο πλαίσιο των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορνοϊού, ενώ διακρίνεται και κόσμος όρθιος σε κλειστό χώρο, κάτι που επίσης απαγορεύεται. Όλα αυτά βέβαια συνέβησαν παρά το γεγονός ότι περίπου 300 μέτρα παραπέρα εδρεύει Αστυνομικό Τμήμα. Την ίδια ώρα στο υπόλοιπο νησί αλλά προπάντων στη χειμαζόμενη επιχειρηματικά Μυτιλήνη τα μέτρα πρόληψης εφαρμόζονται, τα μαγαζιά κλείνουν από τις 11, οι μουσικές δεν παίζουν ούτε χαμηλά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA