Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεαροί έδειραν και λήστεψαν έναν 56χρονο οδηγό αστικού λεωφορείου το Σάββατο 8 Μαΐου, στην περιοχή του Ελληνικού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα ρεπορτάζ του Mega, το περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμό συνέβη στη συμβολή των οδών Ιάσωνος και Βουλιαγμένης, στο λεωφορείο της γραμμής 171 που εκτελεί το δρομολόγιο Βάρκιζα - Αργυρούπολη.

Το λεωφορείο, το οποίο ήταν γεμάτο επιβάτες και επέστρεφε από τη Βάρκιζα όταν μια παρέα νεαρών ατόμων ηλικίας 17 έως 20 ετών περίπου, άρχισαν να βρίζουν χυδαία τον οδηγό επειδή έκανε... συχνές στάσεις και πήγαινε αργά κατά τους ισχυρισμούς τους.

Ακολούθησε φραστική αντιπαράθεση με τον οδηγό, η μία κουβέντα έφερε την άλλη, και όταν έφτασαν στο Ελληνικό κατέβηκαν από το λεωφορείο και άρχισαν να χτυπούν με μανία το παρμπρίζ

Άρπαξαν το τσαντάκι του οδηγού

Στη συνέχεια, με τη βία άνοιξαν την μπροστινή πόρτα, ανέβηκαν ξανά στο λεωφορείο και γρονθοκόπησαν τον οδηγό καθώς και έναν συνάδελφό του που ήταν εκτός υπηρεσίας. Μάλιστα, κατά την διαφυγή τους, ένας εκ των νεαρών άρπαξε και το τσαντάκι του οδηγού που είχε χρήματα, το κινητό τηλέφωνο του θύματος και τα προσωπικά του έγγραφα και όλοι μαζί τράπηκαν σε φυγή.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», με μώλωπες στο σώμα του, ενώ διενεργείται έρευνα από την Αστυνομία για τον εντοπισμό των νεαρών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA