Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα καταστήματα του λιανεμπορίου ανέβασαν και πάλι τα ρολά τους λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα με την αγορά και τους εμπόρους να παίρνουν σημαντική ανάσα. Πλέον όλοι προετοιμάζονται για το επόμενο βήμα εξόδου από το lockdown, με το οποίο οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους στα μαγαζιά. Την κατάργηση του click away και του click inside.

Στη σημερινή τους συνεδρίαση οι λοιμωξιολόγοι θα συζητήσουν και αναμένεται να δώσουν το «πράσινο φως» ώστε να καταργηθεί η υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033 και στο 13032 για μετάβαση σε εμπορικό κατάστημα, σούπερ μάρκετ και τράπεζες. Αυτό αναμένεται να συμπαρασύρει και τα εμπορικά καταστήματα και τον τρόπο που ψωνίζουμε σε αυτά.

Όπως όλα δείχνουν μπαίνει τέλος στα ραντεβού με τα καταστήματα λιανεμπορίου είτε click away είτε για click inside. Με την κατάργησή τους οι καταναλωτές θα μπορούν να εισέρχονται στα μαγαζιά δίχως να έχουν επικυρώσει κάποιο ραντεβού πριν.

Φυσικά θα συνεχίσουν να ισχύουν τα μέτρα υγιεινής και προστασίας (μάσκες, αποστάσεις κ.α.) αλλά και οι περιορισμοί που έχουν τεθεί για την ταυτόχρονη παραμονή μέσα στο κατάστημα, η οποία εξαρτάται από τα τετραγωνικά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA