Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας 60χρονος μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» έχοντας ελαφρά τραύματα από μαχαίρι καθώς επίσης και μώλωπες από κλωτσιές και γροθιές που δέχθηκε από ομάδα νεαρών που έκανε κορονοπάρτι στην πλατεία Νέας Σμύρνης.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5:00 το πρωί με τον 60χρονο να κατεβαίνει από το σπίτι του για να κάνει παρατήρηση στην ομάδα των 20-30 νεαρών που μέχρι εκείνη την ώρα βρισκόταν στην πλατεία παρά τα μέτρα που ισχύουν για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, έχοντας δυνατά μουσική, κάνοντας φασαρία και πίνοντας αλκοόλ.

Ένας από τους νεαρούς του επιτέθηκε με ένα μικρό μαχαίρι, τον τραυμάτισε ελαφρά στο πόδι και οι υπόλοιποι τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και το σώμα και του άρπαξαν το κινητό. Γείτονες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό κάλεσαν την αστυνομία ωστόσο δεν ανιχνεύθηκαν προσαγωγές Νωρίς το πρωί ο 60χρονος πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA