Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 51χρονου ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή της Γλυφάδας

Αφορμή για τη σύλληψη του, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος, στάθηκε μία αγγελία που είχε βάλει για την πώληση ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου το οποίο ήταν κλεμμένο. Το όχημα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς έξω από πολυκατοικία στην περιοχή της Γλυφάδας, ενώ ακριβώς δίπλα του ήταν σταθμευμένο ακόμη ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας. 

Μαζί με τον 51χρονο συνελήφθησαν και δύο συνεργοί του, υπήκοοι Αλβανίας 58 και 46 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι έβγαιναν μαζί του εκείνη την ώρα από την πολυκατοικία. Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών επιχείρησαν να ξεφορτωθούν μία τσάντα που είχαν και η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 24.800 ευρώ. 

Ωστόσο, οι άνδρες της Ασφάλειας τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες, ενώ πάνω τους είχαν κλειδιά από οχήματα και μήτρες για πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας. Σε έρευνα που ακολούθησε στην αποθήκη του σπιτιού που διέμενε ο 51χρονος, βρέθηκαν ακόμη 51.200 ευρώ, 4 ζεύγη πλαστών πινακίδων κυκλοφορίας και κλειδιά διαφόρων τύπων οχημάτων. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA