ΚΟΙΝΩΝΙΑ
14/05/2021 10:27

Κρήτη: «Ποδαρικό» στη Σούδα με το κρουαζιερόπλοιο «Silver Moon»

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Silver Moon» που έκανε «ποδαρικό» στην Κρήτη για το 2021, ναυπηγήθηκε τον Αύγουστο του 2020

Κρήτη: «Ποδαρικό» στη Σούδα με το κρουαζιερόπλοιο «Silver Moon»
Το κρουαζιερόπλοιο «Silver Moon» (Πηγή: OPENTV)
Ανάγνωση:

Στο λιμάνι της Σούδας «έδεσε» το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο «Silver Moon». Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο που έκανε «ποδαρικό» στην Κρήτη για το 2021, ναυπηγήθηκε τον Αύγουστο του 2020.

Το «Silver Moon» της «Silversea Cruises» θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες στις 18 Ιουνίου και θα ταξιδεύει από το λιμάνι του Πειραιά προς το λιμάνι της Σούδας, σύμφωνα με το OPEN. Το κρουαζιερόπλοιο θα μεταφέρει 450 επιβάτες και θα έχει πλήρωμα 450 ατόμων. Οι τουρίστες θα είναι αποκλειστικά από τις ΗΠΑ, θα έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και θα έχουν pcr ή rapid test για τον κορονοϊό. Επιπλέον στο πλοίο όλοι οι επισκέπτες και το πλήρωμα θα φοράνε μάσκες και θα πρέπει να τηρούν τις αποστάσεις.

Το «Silver Moon» συνοδεύεται από το «Silver Explorer», χωρητικότητας 110 ατόμων. Το «Silver Explorer» θα χρησιμοποιείται ως «πλοίο υποδοχής», προκειμένου να φιλοξενεί επιβάτες που ενδεχομένως θα μπουν σε καραντίνα, σύμφωνα με το OPEN. Για την ιστορία, το Silver Explorer, πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Ανταρκτική και φέτος είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύει σε ευρωπαϊκή χώρα.

«Η Ελλάδα μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε και πάλι την κρουαζιέρα που έχει δεχτεί μεγάλη πίεση. Είναι ένας από τους τομείς που δεν έχει ανοίξει πουθενά» είπε στο zarpanews.gr ο διευθυντής και εκπρόσωπος της εταιρείας «Silversea Cruises» στην Ελλάδα, Σπύρος Αλμπέρτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΚΡΗΤΗ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ