Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο περιστατικά απαγχονισμού, που σημειώθηκαν σχεδόν την ίδια ώρα συγκλονίζουν το νομό Ηρακλείου στην Κρήτη Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του neakriti.gr, δύο άνθρωποι έδωσαν τέλος στη ζωή τους στο νομό Ηρακλείου με διαφορά ελάχιστων λεπτών, μεταξύ 13.00 και 13.10, σήμερα, Παρασκευή (14/5).

Αναλυτικά, θρηνεί μία οικογένεια στο Ηράκλειο καθώς ένας 43χρονος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε υπόγειο επιχείρησης, η οποία δεν λειτουργούσε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, άτομο του περιβάλλοντος του, εντοπίζοντας τον άνδρα απαγχονισμένο, ειδοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ που έφθασε στην περιοχή της Χριστομιχάλη Ξυλούρη, με συνδρομή γιατρού αλλά ήταν ήδη αργά.

Επίσης με τραγικό τρόπο κόπηκε το νήμα της ζωής ενός αλλοδαπού, 63 ετών στο Τυμπάκι. Τον άντρα εντόπισε απαγχονισμένο στο σπίτι του, οικείο του πρόσωπο, που ειδοποίησε άμεσα τις αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Μοιρών να σπεύδει στο σημείο, ωστόσο και σε αυτήν την περίπτωση ήταν ήδη αργά. Οι συνθήκες που οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα τους δύο άνδρες παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ φως στα ακριβή αίτια αναμένεται να δώσουν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις στις δύο σορούς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA