Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε βίντεο που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, διακρίνεται ένα από μέλη της συμμορίας των διαρρηκτών να βρίσκεται έξω από σπίτι στη βορειοανατολική Αττική και στη συνέχεια να κάνει νόημα στο συνεργό του ώστε να κλέψουν χρήματα και κοσμήματα.

Διαβάστε Ακόμα: Συνελήφθη ισοβίτης δραπέτης των φυλακών - Εξέτιε ποινή για ανθρωποκτονία το 2011 

«Με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είχε πει ότι χτυπάει ο συναγερμός της, να πάω να δω τι γίνεται. Πήγα και διαπίστωσα ότι είχαν βγάλει τον συναγερμό, τον είχαν βάλει σ’ ένα καρότσι, είχαν ρίξει μέσα νερό και είχαν τοποθετήσει εκεί τη σειρήνα του συναγερμού. Μπήκα στο σπίτι, το είδα ανάστατο», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας για τη συγκεκριμένη κλοπή.

Παράλληλα σε άλλο βίντεο από κάμερα ασφαλείας διακρίνονται τα μέλη της συμμορία να κλέβουν τσάντα από σταθμευμένο όχημα τον περασμένο Φεβρουάριο. Μάλιστα στο συγκεκριμένο συμβάν είχαν ανοιχτή την πόρτα του πορτμπαγκάζ του οχήματός τους για να μην μπορεί κάποιος να διακρίνει τον αριθμό κυκλοφορίας.

Όπως είχε αποκαλύψει το reader.gr, πρόκειται για σπείρα «επαγγελματιών» διαρρηκτών, τέσσερις εκ των οποίων συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Β/Α Αττικής και του Τ.Α. Ωρωπού, ένας από το Τ.Α. Φυλής κι ένας έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Η συγκεκριμένη συμμορία ευθύνεται για τουλάχιστον 32 κλοπές και μία ληστεία σε Ωρωπό, Διόνυσο, Μαραθώνα, Νέα Μάκρη και στην Αυλίδα Χαλκίδας.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωροπού τους συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω και δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους, καθώς δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες και κλοπές. Οι περισσότεροι είχαν μεταξύ τους συγγενικές σχέσεις και ως αρχηγός φέρεται ένας 40χρονος. Τα μέλη της συμμορίας χρησιμοποιούσαν δύο αυτοκίνητα με μεγάλη ιπποδύναμη για να μπορέσουν να ξεφύγουν σε περίπτωση που τους εντόπιζαν και τους καταδίωκαν οι αστυνομικοί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA