Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε ξανά πως στηρίζει μέχρι τέλους τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και απόπειρα βιασμού, ενώ κινδυνεύει μέχρι και με 20 χρόνια φυλάκισης. Η ηθοποιός έγραψε: «Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια..» και όπως είναι λογικό προκάλεσε αντιδράσεις. 

Διαβάστε ακόμα Πέτρος Φιλιππίδης: Στο πλευρό του επτά μάρτυρες υπεράσπισης - Τι ισχυρίζεται η γυναίκα του

«Ελπίζω αυτό να είναι αστείο… γιατί αν το λες σοβαρά.. υπάρχει πρόβλημα…..», είναι ένα από τα σχόλια που διαβάζει κανείς κάτω από την ανάρτηση. Ωστόσο, αν και τα σχόλια πολλαπλασιάστηκαν, επικρίνοντας την ηθοποιό, η ίδια επέστρεψε με νέα ανάρτηση. 

«Έχω εκφράσει την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς.. δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. δεν μπορει τόσο φωτισμενοι άνθρωποι από ταλέντο..να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφωνείτε .μαζι μου..επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα,μου..σας ευχαριστω» έγραψε.

Και αυτή η ανάρτηση συγκέντρωσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

Όταν είχε πει: Ο Κιμούλης και ο Φιλιππίδης είναι πρότυπα

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός προκαλεί το κοινό αίσθημα με τις δηλώσεις της. Στις αρχές Απριλίου, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή είχε δώσει τη δική της άποψη για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει πως σκέφτεται να επιστρέψει στο θέατρο και μάλιστα να χτυπήσει την πόρτα του Γιώργου Κιμούλη.

«Θέλω να κάνω θέατρο, θέλω κάνω μια παράσταση, θα χτύπαγα την πόρτα του Κιμούλη, εγώ είμαι λίγο αντισυμβατική. Ένας τόσο μεγάλος ηθοποιός, ένας άνθρωπος που ήταν πρότυπο για όλους μας και είναι. Κάποιες κακές στιγμές δεν αναιρούνε την ιστορία κάποιων ανθρώπων. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή αν μπορούσα να κάνω και να μάθω κάτι μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη.. Και ο Πέτρος Φιλιππίδης επίσης», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA