Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι δύο ανήλικες κοπέλες, ηλικίας 17 ετών, είχαν εξαφανιστεί από τις 13 Μαΐου. Η κινητοποίηση των Αρχών και του «Χαμόγελου του Παιδιού» ήταν άμεση και τελικά η Μαγδαληνή Κ. από το Περιστέρι και η Μαρία Φ. από τη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκαν στην περιοχή της Κορίνθου από διερχόμενο αστυνομικό.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο αστυνομικός αναγνώρισε τις δυο ανήλικες, οι οποίες ψώνιζαν σε σούπερ μάρκετ της περιοχής. Μάλιστα, ο πατέρας της νεαρής από τη Θεσσαλονίκη τόνισε πως οι δυο κοπέλες συνδέονταν μεταξύ τους, με δηλώσεις του στο Star. Η Μαρία «πήρε 100 ευρώ από εμένα και 70 από τον παππού και έφυγε από το σπίτι. Συνδεόταν και με την άλλη κοπέλα που εξαφανίστηκε. Θέλω να βοηθήσουν την κόρη μου ψυχολόγοι, μην έχουμε πάλι προβλήματα», ανέφερε ο πατέρας.

Το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει πως πρέπει να τονιστεί η σπουδαία συνεισφορά της Ελληνικής Αστυνομίας, που για ακόμη μια φορά υπήρξε πολύ καλά ενημερωμένη και συνέβαλε ουσιαστικά στο να δοθεί ένα τέλος στην αγωνία των οικογενειών των ανήλικων κοριτσιών, που τις αναζητούσαν.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στη Μαρία Φ. και στη Μαγδαληνή Κ., για τις οποίες θα αποφανθεί ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ώστε να βρεθεί ένα ασφαλές και κατάλληλο πλαίσιο. Εμείς θα είμαστε δίπλα στις ανήλικες για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της οργάνωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA