Μενού
  • Α-
  • Α+

Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας από την Κρήτη, η οποία υπέστη θρομβοπενία, θρόμβωση και εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό με  AstraZeneca και μιλώντας στο neakriti.gr είπε ότι κάθε ελπίδα χάθηκε για τη σύζυγό του. Όπως είπε ο άνδρας, το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη το βράδυ της Παρασκευής ήταν περιγράφει μια απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί η γυναίκα του. 

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση η 44χρονη που εμφάνισε θρόμβωση

«Η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος»

Όπως αναφέρει ο σύζυγος της 44χρονης: «η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο και πήγαμε να το κάνουμε μαζί. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να την βοηθήσουν ωστόσο ευθύνεται το σύνδρομο vitt,η θρόμβωση και η αιμορραγία».

Σβήνουν οι ελπίδες για τη γυναίκα 

Οι ελπίδες για την 44χρονη από την Κρήτη, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, αφού εμφάνισε θρόμβωση στον εγκέφαλο λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό τηςμε AstraZeneca γιαηνντιμετώπιση του κορονοϊού, φαίνεται πως σβήνουν. 

Οι γιατροί, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, υπέβαλαν τη γυναίκα σε ενα πολύωρο χειρουργείο λόγω αιματώματος στον εγκέφαλο και έχει ενημερωθεί η οικογένειά της για την κρισιμότητα της κατάστασης. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA