Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη δυνατότητα να επισκεφθούν καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα έχουν οι πολίτες αυτή την Κυριακή, 23 Μαΐου, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που προβλέπει και διευρυμένο ωράριο λειτουργίας. Η σχετική απόφαση αφορά στα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, κλπ), αλλά και στα φαρμακεία, τα βενζινάδικα, τα καθαριστήρια, τα pet shop και τα καταστήματα καπνικών και ατμιστικών προϊόντων.

Διαβάστε ακόμη: Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πότε «κληρώνει» για την άρση της - Τι είπε ο Γεωργιάδης

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας για τα καταστήματα τροφίμων είναι από τις 07:00 μέχρι τις 22:30 - με εξαίρεση τις υπηρεσίες delivery που ισχύουν μέχρι τη 01:00 τη νύχτα, ενώ και τα φαρμακεία και τα πρατήρια μπορούν να λειτουργούν με βάση τις ειδικές κατά περίπτωση διατάξεις.

Ανοιχτά πολυκαταστήματα και κομμωτήρια

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή την Κυριακή θα λειτουργήσουν και τα λιανεμπορικά καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων των πολυκαταστημάτων (mall), των εκπτωτικών χωριών, των καταστημάτων εντός καταστήματος, τις υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και τα κομμωτήρια. Το ωράριο λειτουργίας είναι διευρυμένο από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

Σε κάθε περίπτωση, υπενθυμίζεται πως καλό είναι να βεβαιωθείτε εάν είναι ανοιχτό την Κυριακή το κατάστημα που σας ενδιαφέρει, επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του ή τις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA