Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κλήρωση Τζόκερ 23 Μαΐου 2021: Ποιοι είναι οι τυχεροί αριθμοί

Δείτε ποιοι είναι οι τυχεροί αριθμοί που προέκυψαν από την κλήρωση του Τζόκερ την Κυριακή, 23 Μαΐου

Δελτία του Τζόκερ στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ (Πηγή: Eurokinissi)
Δελτία του Τζόκερ στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ (Πηγή: Eurokinissi)

Οι τυχεροί αριθμοί που προέκυψαν από την κλήρωση του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής, 23 Μαΐου: 29, 41, 39, 42, 10 και η νικήτρια στήλη συμπληρώνεται με Τζόκερ το 19 (για δεύτερη φορά).

Διαβάστε ακόμη: Τζόκερ: Πόσα χρήματα θα μοιράσει η κλήρωση της Κυριακής

Σημειώνεται ότι 704.511,52 ευρώ θα μοιράσει η 1η κατηγορία του Τζόκερ. 46.307,11 μοιράζει η 2η κατηγορία και 2.500 η 3η.

Σημειώνεται πως όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το έπαθλο του παιχνιδιού, έχουν προθεσμία να καταθέσουν τα δελτία τους διαδικτυακά έως τις 21:30 απόψε. Η κατάθεση δελτίων μπορεί να γίνει, παράλληλα, μέσω της ιστοσελίδας tzoker.gr όσο και μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ. Οι κληρώσεις μεταδίδονται ζωντανά για το κοινό αποκλειστικά μέσω του καναλιού του ΟΠΑΠ στο YouTube, στις 22.00.

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει στις κληρώσεις

Δικαίωμα συμμετοχής στο Τζόκερ έχουν, μέσω πρακτορείων, άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, αλλά και μέσω διαδικτυακών σημείων, άτομα που έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους. Συμμετοχές γίνονται δεκτές κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση της προηγούμενης κλήρωσης μέχρι και 30 λεπτά πριν την έναρξη της επόμενης κλήρωσης.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Κλήρωση Τζόκερ #ΟΠΑΠ