Μενού
  • Α-
  • Α+

Η έρευνα για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά παραμένει σε εξέλιξη με τις Αρχές να αναζητούν τη λύση και να προσπαθούν να εξιχνιάσουν το στυγερό έγκλημα που κόστισε τη ζωή σε μία νέα γυναίκα.

Διαβάστε ακόμη: Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά - Πού οδηγούν τα τελευταία στοχεία

«Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, λεπτό με το λεπτό είμαστε πιο κοντά στην εξιχνίαση. Είναι σφραγισμένες οι έρευνες. Οι συνάδελφοι που ασχολούνται είναι πιο κοντά στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος» σημείωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο MEGA, υπογραμμίζοντας σε πως οι δράστες έκατσαν πολύ μέσα στο σπίτι του θύματος.

Στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκε και η δρ Εγκληματολογίας, Δέσποινα Βουρδάκου που έκανε λόγο για ένα «ιδιαίτερο έγκλημα».

«Δεν υπάρχουν στοιχεία πάλης. Οι δράστες είχαν πολύ καλό σχεδιασμό, στρατηγική, μεθοδολογία. Είχαν παρακολουθήσει τα υποψήφια θύματά τους. Γνώριζαν την οικονομική τους επιφάνεια. Έφτασαν οι αρχές σε κάποια πρόσωπα αλλά θέλουν να δέσουν την υπόθεση» δήλωσε.

Όπως ανέφερε η εγκληματολόγος, από το έγκλημα ξεχωρίζει κάποια στοιχεία: Το περίστροφο των ληστών, το πόση ώρα έκατσαν μέσα στο σπίτι αλλά και την βαρβαρότητα που επέδειξαν. «Κρέμασαν τον σκύλο. Ήθελαν να μας δείξουν πόσο βάρβαροι και σκληροί είναι χωρίς οίκτο».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA