Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκονται διάφορα βίντεο τα οποία έχουν καταγράψει οχήματα τα οποία κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή των Γλυκών Νερών και μπορεί να οδηγήσουν στους δράστες. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη, ο οποίος μίλησε στο STAR, οι αστυνομικοί ερευνούν τα βίντεο προκειμένου να βρουν τους δράστες καθώς για να απομακρυνθούν από τον τόπο του εγκλήματος χρησιμοποίησαν κάποιο όχημα.

Διαβάστε ακόμη: Πατέρας 11χρονης μαθήτριας: Πώς ανακάλυψε τι συνέβαινε

Συγκεκριμένα ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε ότι ερευνώνται όλα τα βίντεο με τα οχήματα μήπως και κάποιο από αυτά είχε κλαπεί στο παρελθόν. «Είναι σχεδόν βέβαιο ότι τέτοιου είδους διαρρήκτες - "μπουκαδόροι" σαν κι αυτούς, πολλές φορές δρουν ανάλογα με τις περιστάσεις και οι ενέργειές τους δεν χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό» είπε ο κ. Καλλιακμάνης. Στη συνέχεια ο πρόσθεσε ότι «έχουν βρεθεί κάποια ίχνη DNA τα οποία όμως είναι λιγοστά» και κατέληξε λέγοντας ότι πιστεύει πως στο τέλος οι δράστες θα εντοπιστούν.

Οι 40 ύποπτοι, το σκίτσο και οι έρευνες

Σύμφωνα με την έρευνα αρκετά ήταν τα κινητά που είχαν ενεργοποιηθεί και οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα ίχνη τους, με τους κατόχους τους. Παράλληλα επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τα «ορφανά» δείγματα DNA που βρέθηκαν στους χώρους του σπιτιού, αλλά και να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες των οχημάτων που κινήθηκαν στην περιοχή το επίμαχο χρονικό διάστημα της δολοφονίας.

Οι αστυνομικοί που έφτιαξαν σκίτσο, σύμφωνα με την κατάθεση του συζύγου της 20χρονης, έχουν καταλήξει σε έναν κύκλο 40 υπόπτων που παρουσιάζουν κοινά χαρακτηριστικά. Αξιωματικοί που συμμετέχουν στην υπόθεση εκτιμούν πως αργά ή γρήγορα οι δράστες θα ταυτοποιηθούν και θα συλληφθούν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA